2004-12-17

Entreprenörer är som Tarzan

Dom rör sig på stan utklädda till helt vanliga människor...

I FSFs (forum för småföretagsforskning) senaste nyhetsbrev 4/2004 skriver dom:

"När man hör ordet entreprenör handlar det nästan alltid om den kreativa och målmedvetna personen som har ett privat företag. Har man någonsin hört om en framgångsrik entreprenör som jobbar på ett bibliotek? Nu får också entreprenörer i den offentliga sektorn synas. Den nyutkomna rapporten "Den offentliga sektorns entreprenörer" syftar till att lyfta fram entreprenörer som inte är som den gängse bilden. En entreprenör är oftast lika med en företagare. Det är missvisande.
- Entreprenöriellt beteende finns inom alla organisationer, den offentliga sektorn är inget undantag, säger Elisabeth Sundin, professor och ansvarig för forskningsprogrammet ENIGOS vid Forum för småföretagsforskning. "

2 Gamla kommentarer (före Haloscan):

Blogger Anette Blomqvist skriver...

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

7:49 em  
Blogger Anette Blomqvist skriver...

Det är inte ofta man skrattar högt för sig själv. Men det gjorde jag faktiskt ikväll när jag skalade potatis. Det var ju inte Tarzan som klädde sig som en vanlig "dödlig". Det var ju Fantomen! Hoppas inte Totte har läst denna blunder - det säjer ju en hel del om när jag läste Fantomen sist. Totte däremot var medlem i Fantomens fanclub. Han är en gammal företagare som nu har lämnat över till sin son och dom jobbar vidare och är företagsamma. Förlåt min fadäs Totte!

7:51 em  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka