2005-05-30

Bloggforum 2.0

Att vara med på Bloggforum 2.0 var en spännande upplevelse! Anette och jag vill särskilt tacka Mattias, Åsk, Henrik och Richard för era klokskaper i vår panel "Bloggar för företag och marknadsföring - Bloggar i företagens tjänst?". Jag tycker att många konkreta och bra saker kom fram och det blev en bra diskussion med publiken som jag hade hoppats.

Bloggforum var över huvud taget en häftig upplevelse - att få träffa en massa spännande människor som man "bara" mött på nätet tidigare IRL. Det som slog mig var också vilken härlig blandning på människor vi bloggare är! Unga och äldre, män och kvinnor, svenskar och personer med utländsk bakgrund i en salig blandning! Tack också till Stefan och Erik för att vi fick vara en del av det!

2005-05-25

60 miljoner till produktutveckling i små företag

Över hela landet kan nu små företag söka pengar från Nutek för produktutveckling.

Både enskilda företag och företagsnätverk kan söka stödet. Företagen ska själva stå för minst hälften av kostnaden och det finns vissa andra krav. Exempel på insatser hos företag som kan finansieras är konsultinsatser, projektanställningar, utbildningsinsatser, prototyper, provmätningar och marknadsundersökningar.

2005-05-03

Bloggforum 2.0 - lördag 28 maj

Lördagen den 28 maj kl 13-17 är det dags för årets bloggarbegivenhet! Då blir det Bloggforum i Stockholm. Anette och jag ska vara moderatorer för passet om Bloggar för företag och marknadsföring: Bloggar i företagens tjänst? Det ska bli spännande!

I panelen sitter Åsk Wäppling, Fredrik Wackå och Henrik Torstensson.

Bloggforumet innehåller också många andra intressanta ämnen - och en chans att träffa andra bloggare såklart! Så anmäl dig genast! :-) (Det är kostnadsfritt, men du måste alltså anmäla dig.)

Uppdaterat: Mattias Jägerskog kommer också att vara med i vår panel! Det gillar vi!